Bollnäs Energi AB är ett lokalt energibolag med fjärrvärme och bredband som huvudsakliga affärsområden. Fjärrvärme finns i tätorterna Bollnäs, Arbrå och Kilafors. Bolaget omsätter årligen c:a 160 miljoner kronor och har 32 anställda. För att öka servicen till våra fjärrvärmekunder söker vi nu en servicetekniker.

Som vår nya servicetekniker kommer du att jobba i vårt team för service till våra fjärrvärmekunder och underhåll på fjärrvärmenätet. I arbetsuppgifterna ingår bl.a. service av kundernas fjärrvärmecentraler och felsökning och utbyte av fjärrvärmemätare. Du kommer att få en viktig roll i kontakterna med våra kunder.

Utbildning och arbetslivserfarenhet

Du har en teknisk utbildning på lägst gymnasienivå, eller motsvarande, och har erfarenhet från VVS-området, gärna styr- och reglersystem. Erfarenhet från fastighetsteknik och värmeanläggningar värderas högt liksom erfarenhet att arbeta i modern IT-miljö. El-behörighet är också meriterande. Körkort med B-behörighet är ett krav.

Personliga egenskaper

Vi söker en driven, social och kundfokuserad person. Ditt engagemang ska bidra till fler nöjda kunder. Din dag kommer att innebära många kundkontakter och möten med både dagens och morgondagens kunder. Det är därför viktigt att du tycker om att träffa folk – liksom att du i mötet är kreativ, initiativrik och löser problem på plats. Du ska trivas lika bra att jobba självständigt som i grupp.

Tjänsten kan innebära beredskapstjänstgöring vilket gör att du bör vara bosatt i Bollnäs kommun.

Mer upplysningar om jobbet lämnas gärna av Vd Mikael Strandberg, tfn 0278-255 19.

Facklig kontaktperson för Vision är Örjan Gripentoft, tfn 0278-251 57.

Välkommen med din ansökan senast 2017-04-28 på adress: Bollnäs Energi AB, 821 80 Bollnäs eller mail: info@bollnasenergi.se