Sappa lanserar bredband 1 maj!

Sappa som tidigare funnits i vårt nät med sin TV-tjänst kommer från den 1 maj 2018 även att finnas i vårt nät med sina bredbandstjänster vilket gör att du nu kan skaffa bådeTV och bredband via dem.

Har du redan Sappa som TV-leverantör idag? Då kan du enkelt och smidigt addera på den bredbandshastighet du önskar. Det gör du antingen via www.sappa.se eller genom att kontakta Sappas kundlojalitetscenter på telefon: 0774-444 744.

Sappas mål är att bli Sveriges mest kundvänliga företag Sappa strävar efter att ha en kundservice i världsklass. Det viktigaste är att du som kund ska känna att Sappa som bolag lyssnar på dig och vill hjälpa dig. Därför har de aldrig haft några knappval när man ringer till dem, utan man kommer direkt till en vänlig röst som svarar och hjälper till oavsett ärende. Sappa tror starkt på att de kommer lyckas att bli Sveriges mest kundvänliga företag – tillsammans med dig som kund.

Har du bredband via oss på Bollnäs Energi idag så kan du säga upp det med en kalendermånads uppsägningstid oavsett bindningstid.

Vi på Bollnäs Energi hälsar Sappa välkomna som en komplett tjänsteleverantör i nätet!