Med vårt nya system Bekväm värme kan du enkelt via en app i din mobil ställa in och ändra inomhustemperatur hemma eller ställa in önskad temperatur om du reser bort, samt se historik.

Bekväm värme

Systemet består av tre enheter. Den så kallade gatewayen sitter vid din router och det är den enheten som sköter kommunikationen mellan de olika delarna i systemet. I fjärrvärmecentralen sitter själva styrenheten och i bostaden placeras en innegivare som känner av inomhustemperaturen. Innegivaren och styrenheten drivs på batteri och är helt trådlösa, den enda kabel som behövs är den till gatewayen. I din mobil har du appen Ngenic Tunes där du kan se och styra din fjärrvärme.Du kan läsa mer om hur det fungerar här!

Vad krävs för att systemet ska fungera?

Du behöver ha en internetuppkoppling och anslutning till ett ledigt nätverksuttag i din router/switch så att gatewayen kan kopplas in och en dator med webbläsare eller en mobiltelefon som kör iOS eller Android. Har man en mobiltelefon med Windows Phone kan man också använda Ngenic Tune via den inbyggda webbläsaren.Våra tekniker kommer ut och installerar systemet.

Priser villakunder (alla priser inkl. moms)

Du som har serviceavtal betalar idag 80 kr per månad, med ett tillägg för Bekväm värme kommer ditt serviceavtal att kosta 129 kr per månad.
Du som enbart vill ha systemet Bekväm värme får betala 79 kr/månad.

Installation av systemet ingår för dig som har serviceavtal i övriga fall kostar den 550 kr.

Månadskostnaden och eventuell installationskostnad kommer med på din ordinarie fjärrvärmefaktura.

Intresserad?

Är du som fjärrvärmekund intresserad av att prova på Bekväm värme är du välkommen att kontakta oss på 0278 – 254 70 eller info@bollnasenergi.se.