Ett öppet fibernät

Bollnäs stadsnät fyller på med leverantörer. Med valfrihet i nätet hoppas vi att du skall hitta något som passar just dig! 30 september 2018 kommer vi (Bollnäs Energi) att avsluta vår roll som internetleverantör och utveckla vår verksamhet som nätägare och kommunikationsoperatör.
Ni som idag har en internettjänst hos oss gör alltså klokt i att redan nu börja kolla på vilka av leverantörerna som passar just dig och dina behov. Här nedan finns information om de leverantörer vi har i nätet. För att beställa tjänst, kontakta respektive leverantör.

I och med att vi (Bollnäs Energi) avslutar vår leverans av internet och ni (kunden) i stället väljer en ny leverantör, så kommer hela den ekonomiska relationen vara mellan kund och ny leverantör. Bollnäs Energi kommer alltså inte att fakturera någon nätavgift eller liknande, utan den är inräknad i det pris för tjänst som ni kommit överens om med den nya tjänsteleverantören.

Observera att till 30 september avslutas ditt abonnemang automatiskt. Du behöver inte säga upp det hos oss.

Leverantörer

Klicka på loggan nedan så kommer du till leverantörens hemsida.

 

 

IP-telefoni

Sänk dina telefonikostnader. Att ringa via fibernätet är i betydligt billigare än via det vanliga fasta telenätet eftersom framför allt abonnemangsavgifterna är betydligt lägre. För att kunna få internettelefoni måste du alltså ha ett internetabonnemang via fibernätet.

Du behöver
En telefonidosa, en knapptelefon och bredbandsuttaget.
Dosan tillhandahålles av din telefonileverantör.

Välj leverantör
Jämför och välj den leverantör och tjänst som passar dig och dina behov bäst.