Anslut din villa

Om ditt hus ligger i ett tidigare utbyggt område och kanalisation är förlagd fram till fastighetsgräns kan du ansluta dig för 10 000 SEK.
GRÄVSTOPP 1 NOVEMBER – Du kan beställa efter 1 november, men observera att grävning sker till våren (gäller i de tidigare utbyggda områdena).

Har du fått erbjudande om att vi kommer att bygga ut området
där du bor i år? Då kan du också anmäla dig här.

Utbyggnadsplan hittar du här

Det är inte möjligt att utnyttja ROT-avdrag på grund av att vi erbjuder en fast anslutningsavgift där kostnaderna till respektive kund inte är specificerade. Detta har vi också tagit hänsyn till när vi satt priset på anslutningsavgiften.

Vi kan erbjuda delbetalning av anslutningsavgiften via Wasa kredit. Läs om de olika alternativen här

I anslutningsavgiften ingår grävning på tomt och installation invändigt (insida yttervägg). Vi gör en grovåterställning (matgjord, asfalt eller marksten återställs inte).
Avtalstid 24 månader
Vi har ej fritidshusabonnemang

Jag vill ansluta min villa till fibernätet för 10 000 SEK.

När fibern är installerad kan du välja bland de tjänsteleverantörer som finns i vårt nät. Nedan visas våra tjänster.
10/10 Mbit/s 266 SEK per månad100/100 Mbit/s 369 SEK per månad250/100 Mbit/s 469 SEK per månad500/100 Mbit/s 569 SEK per månad1000/100 Mbit/s 769 SEK per månad

Jag är intresserad av att delbetala anslutningsavgiften (Via Wasa kredit. Kreditkoll görs på vårat kontor när det närmar sig installation, vi skickar kallelse) janej

Fakturaadress (om annan än installationsadressen)


Genom att skicka in din beställning godkänner du Bollnäs Energis allmänna villkor.
Beställningen är bindande.